ikmiswillemijn.reismee.nl

de laatste dagen..

Hi allemaal !

Hoop dat alles goed gaat met jullie!

In Malta heb ik weer heel wat leuke dingen meegemaakt!
Na al die tijd lekker dichtbij huis op het strand gelegen te hebben ben ik naar een zandstrand , geweest met mn Maltese vrienden.. Van sochtends tot savonds 10uur op het strand gelegen en zowaar ook nog actief bezig geweest, een uurtje kanoën! Heel mooi strand en veel lol gehad deze dag!

De ouders van Susanne zijn naar Malta gekomen voor een weekje. Ik ben een paar keer mee uiteten geweest, heel gezellig! ENNNNN m'n bloedeigenzusje Nicoline kwam een lang weekend naar mij toe!! Niemand geloofde dat we echt zusjes zijn, grappig ;)! De eerste avond sliepen we bij mij en verder in een heerlijk hotel gerelaxed en aan ons kleurtje gewerkt.. Ook heb ik haar het uitgaansleven laten ontdekken natuurlijk ;) Lang leve de heerlijke cocktails!

Helaas is dat weekend ook mijn laptop kapot gegaan :(.. Ik was heel erg bang dat ik al mijn foto's (en andere bestanden) kwijt zou zijn maar GELUKKIG niet! Ik heb hem naar een computernerd op mijn werk gebracht en die heeft er een kijkje naar genomen.. Ik kan hem niet meer gebruiken dus moet hem thuis opsturen... Hierdoor ben ik niet meer op msn te vinden deze week.. Gelukkig nog maar een weekje zullen we maar zeggen ;)
Verdere foto's zal ik daarom pas in NL op mijn site zetten.

Nu aan het genieten van mijn laatste daagjes in Malta. Het is zo snel gegaan voor mijn gevoel. Heb mijn laatste werkdag al gehad, nu een week vakantie heerlijk! Wel raar om van iedereen afscheid te moeten nemen, thank god for facebook! ;)

MAAR ik ga jullie nu heeeeeeeeel snel zien! Aaaaa heb ik zin in! Mijn tijd hier in Malta is echt geweldig geweest, een top ervaring! Maar alles loopt tot zijn eind..
Aanstaande maandag (6oktober) sta ik om half 8 savonds weer met beide benen op Nederlandse grond! WAUW.

Tot dan, adios amigos!

Liefs, xx

7 reacties

Mariska schrijft:

Hee Willemijn,

Gelukkig heb je het helemaal naar je zin gehad op Malta :-D Geniet nog maar goed van je laatste weekje en dan zie ik je snel weer in Breda ok! Dikke kus

Laura schrijft:

:D,

Al bijna naar huis, lekker hoor! heb jij ook een dubbel gevoel over naar huis gaan? het daar missen maar toch weer iedereen zien??

Kan niet wachten tot ik ook weer in NL te vinden ben,..
Dan moeten wij maar is een avondje met een wijntje (een fles) maar is even bijkletsen!!!
Kus Lauw

Rox schrijft:

Schat ben zo blij als ik je weer zie
(L) xx

Maarten & Tamara schrijft:

Hey meis, Geniet nog enorm van de laatste daagjes. En tot gauw hier in Nederland. Dikke kus Tamaar & Maarten.

Suus schrijft:

En we gaan nog niet naar huiiiisssss...nouja bijna dan.. ;) Nog even lekker genieten..AS IF :D

michelle schrijft:

ikmiswillemijn.NOGviermaanden.nl :(
Ben blij dat je het naar je zin hebt gehad schat,
maak er nog even een leuke tijd van!
wat is dat toch allemaal met die laptops op stage he?
het komt goed schatje ;)
xx

hanneke schrijft:

je komt gelukkig al byna naar huis :D
ik heb er zin in hoor !

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit reisverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste reisverhalen

Alle reisverhalen

Schiphol

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: