de eerste weken in Malta

Eindelijk de privacy, ruimte en een schoon toetsenbord om jullie eens op de hoogte te stellen van mijn leventje hier..
Ik wil jullie heel ergbedanken voor de leuke reacties op mijn vorige reisverhaal, smsjes, mailtjes, hyvesberichtjes etc. Dit heeft echt goed geholpen want ik mis jullie echt wel !!
Sorry als ik niet altijd even snel gereageerd heb. Blijf vooral zo doorgaan, vind ik errrrg leuk en lief!!
Ik zit nu eindelijk in mijn 2e appartementje, hier blijf ik tot het einde van mijn stage. Het appartementje is perfect om deze 5 maandenin door te brengen.. GOED NIEUWS: GEEN KAKKERLAKKEN jaaaaaaaaaaaaaaaa

In mijn vorige verhaal ben ik helemaal vergeten te vertellen hoe de hoofdverhuurder eruit ziet.
Het is een oudere man altijd in zwart pak. Grijs|zwart|vies|vettig haar, strak naar achteren en om het plaatje af te maken een mega grote zwarte zonnebril op zijn hoofd. Deze heeft hij de hele tijd opgehouden. (let wel: het is donker in Maltese huisjes om de zon zo veel mogelijk buiten te houden). Rare man, spreekt geen goed engels, praat binnenmonds en heeft lange nagels.
Ik kijk nu al uit om naar zn huis te gaan om geld af te geven. Gelukkig gaat stoere Susan met me mee!
Ook heb ik een Handyman tot mijn beschikking, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Of te wel: wanneer hij zin heeft.Handyman WILLIE it is! Ooooooh yes! Hij mist wat tandjes, slist heel erg, aan zijn verhalen is geen touw vast te knopen en handig is hij ook niet.. Hij probeert wat, komt 3x terug om nog wat te sleutelen en dan besluit hijdan toch maar een echtehandymante bellen. Dit keer is hij bezig met het maken van mijn koelkast. Ik denk dat hij volgende week met een nieuwe aankomt, deze is duidelijk niet meer te maken. Ach, wie ben ik om te vertellen dat het hem ook dit maal niet gaat lukken..
Maltese mensen zijn erg laks. Erg lastig voor een Nederlands meisje die gewend is haar zin te krijgen. Veel bellen, zeuren, kattig doen, langsgaan, boos worden is de manier hier om het allemaal wat sneller te laten gaan! Gelukkig had ik dat al aardig onder de knie voordat ik naar Malta ging, hihi. Vooral Nicky (de contactpersoon) wordt gillend gek, maar hij leert snel, hij geeft me nu de antwoorden die ik wil horen. Voor internet heb ik ongelooflijk veel moeite voor moeten doen, ben daar nu ook erg trots op!
Mijn werk is begonnen!!!!!!!!!! Super leuk is het Zal even int kort uitleggen. De meeste klanten zijn zakenmensen die bijvoorbeeld het afgelope jaar hun `target` hebben gehaald. Dat willen ze vieren met een reisje naar Malta. Zij gaan naar eenagentschap in NL en die nemen contact op met ons. Wij geven voorstellen van programma op Malta (welke restaurants, excursies, hotels), wanneer zij akkoord gaan boeken wij deze en zorgen wij dat alles op rolletjes verloopt.
Ik help mee met de marketingactiviteiten van het bedrijf.
Zo, even in het kort, laten we dat ook maar zo houden op deze site

Wanneer je meer wil weten, mail me!
IK HEB HET MALTESE UITGAANSLEVEN ONTDEKT. De eerste keer toen ik uitging viel het heel erg tegen. Allemaal 16|17 jarige meisjes en jongetjes. De meisjes dragen allemaal hakken, shirtjes net onder hun borst en rokjes|broekjes net onder hun kont, geen legging off course.
Ze zeggen ook wel: de hakken zijn groter dan de shirtjes en broekjes.
Ineens voelde ik me een erg net meisjehihi

Gisteren hebben we DE uitgaansgelegenheid van Malta gevonden hoor. DE SALSABAR. I`m loving it! Super leuke mensen, iedereen lekker dansen, leuke (salsa)muziek.
Kan niet wachten weer te gaan! Hoewel het mijn donderdagavondjes in Breda met mijn meisjes niet kan overtreffen natuurlijk. Deze mis ik echt.
Het is heel erg wennen door de weeks fulltime te werken. Elke dag van 09 tot 18 uur. Daarna boodschappen doen, koken, afwassen. My god, afwassen. Wat heb ik daar een hekel aan!
Meestal ben ik rond half 10 pas klaar..
Korte samenvatting van mijnweek hier;
Door de weekswerk ik, in het weekend ga ik sochtends vroeg uit bed, iets bezoeken, smiddags op strand zonnen, verder slapen & zwemmen in de zee en savonds uit.
Ik kijk uit naar jullie reacties, mailtjes en alles. Heb nu internet op mijn laptop, dus ik kan jullie nu vaker spreken! EINDELIJK, ben echt helemaal blij.
Veel liefs,
Willemijntje.
heee willemijntje...
ik heb gelijk je verhaal gelezen, ooo je hebt daar echt een supertijd hoor ik zo! Ook al heb je natuurlijk wel is van die kutmomenten, maar dat hoort erbij :)
In ieder geval geen kakkerlakken, heb daar vorige keer zo om moeten lachen. Ik zag het al helemaal voor me! HIHI. arme willemijn.
Je hebt wel een toffe baan dan, mensen enthousiast hou en enzo. En daar ben jij erg goed in, want ze vinden je vast daar ook al vanaf het 1e moment een erg lief en schattig meisje ;) ! hahah
Uitgaansleven kon niet missen, je moet gewoon even de goede plekken gevonden hebben he.. daar ben jij dus niet meer weg te slaan!
meid ik ga slapen, moet morgen er weer vroeg uit.
ik wens je nog heel veel plezier en geniet er van.
Hoeveel graden is het daar en is dus het weer beetje oke? ( beter als hier hoop ik, vandaag geregend maar had je denk ik al gehoord.. ik zag namelijk in nicoline dr msn naam dat je met haar aan t bellen. )
Liefssss x
Hee!
En daar is weer een update! goed om te lezen dat je nu een appartementje hebt zonder kakkerlakken en dat je stage bevalt :) Hoop dat het weer daar beter is als hier! Leuk hoor een salsa bar, je moet leren salsa dansen! dat is echt leuk om te doen. Nou veel succes en plezier weer xxxx maris
Ola!
Nu is het mijn beurt om jou blogs te lezen en berichtjes achter te laten uit het verre Nederland :-) Erg leuk!
Ben blij dat je t naar je zin hebt daar, zo ver van huis! Zo te zien heb je in korte tijd al een heleboel moeten leren! Vergis je niet in haar lengte want met Willemijn valt niet te sollen, da's wel duidelijk! ;-P
Heel veel plezier daar, geniet er lekker van! Nu lijkt het nog heel lang, maar voor je 't weet zit je gewoon weer in Nederland (bah!)
xx
super man!
have fun!
Kus Len
haaai willemijn!:D
leuk om weer een blog van je te lezen, zat er al op te wachten, want vroeg me echt af hoe het daar nu was!
maar het klinkt allemaal heel leuk! en die salsa bar moet denk ik ook echt gaaf zijn ;)
Je werk klinkt ook echt leuk, en je hebt een handyman dus jij komt die maanden daar wel door lijkt me :P
ik ga nu lekker voor mijn laatste examens leren (H)
en hoop dat ik snel weer iets van je hoor!
veel liefs Sari
ah het wordt beter daar ;) Het uitgaansleven in Bali is precies hetzelfde dus moest erg om je lachen! normale kleren kennen ze hier niet nee haha maar erg grappig. Laatste avondje hier voor mij en dan weer verder reizen.. op naar Thailand! Overmorgen gaat de trein/busreis beginnen, ben eerlijk gezegd best zenuwachtig want heb slechte verhalen gehoord! en daar ga ik dan in me eentje.. ai!! goed ik probeer nog steeds uit te vogelen hoe skype werkt want ik wil jou bellen zoveel te vertellen!! I keep trying dus wacht maar p mijn telefoontje;)
KUS
hey meis
Leuk om te horen dat je nieuwe appartementje beter is. Ik ga je verder even e-mailen. Heb jij mn mailtje die ik vanaf mijn stageadres gemaild heb ontvangen?
Liefs xxx
Tara
Hallo Willemijn,
En jij dacht dat wij nog niet wisten hoe de handyman en je huisbaas er uitzagen. Natuurlijk hebben je vader en moeder dat geregeld. Wat denk je :een bloed mooie huisbaas en een nog oogverblindender handyman. Dan heb geen tijd meer voor je afwas. Hahaha.
Goed te lezen dat je het goed naar je zin hebt. Groetjes van de Oostdijkjes uit Willemstad.
Oh meid, wat leuk om te lezen dat alles zo fantastisch gaat en wat een leuke job, super meis! We love yu en kijken nu al uit naar het volgende verhaal!!succes met alles.. Dikke kus
hey willemijn!!
leuk hoor om al je verhalen te lezen!
ik wens je veel plezier op malta, maar dat komt vast wel goed :P
en khou je site in de gaten!
groetjes marieke
Hey lief,
Leuk om te lezen dat je helemaal gesettled bent! Ennuh... afwassen, tja t hoor t er ook bij... haha ik heb gelukkig de komende weken de beschikking over een vaatwasser;) zit nl ff thuis in papendrecht, ben officieel overwerkt... Doe ik leuk he?
Maar t is wel positief dat de handyman slist, dan wordt je iedere keer als hij langs komt, toch nog een beetje aan mij herinnerd:)
veel plezier nog daar!
kusss Robbert
Hee zus !
leuk om je verhalen te lezen ! je verteld het echt hartstikke leuk haha !
ik ben bly dat het appartement beter is dan het vorige =).
gelukkig spreek ik je vaak via skype !
kusjes
Hoi Willemina,
Fijn dat je nu een woning hebt zonder kakkkerlakken!!
Succes verder met je stage mar dat gaat vast wel lukken jou kennende. Is t weer goed, is t lekker warm al daar , hier valt t vies tegen hoor niks aan. Zou ook wel naar t strand willen, maar wie weet komt t hier nog.
Groetjes en veel plezier verder en tot horens weer, vind dit wel leuk zo. Doei doei xxx Heleen
Een beetje laat, maar toch heel erg fijn dat je weer thuis bent, we zien elkaar op 29 nov: leuk, leuk,!!!