adresgegevens
Hellooooww my loves,
Hier weer een verhaaltje.
Met mij gaat nog steeds alles goed. Heel goed zelfs, eindelijk helemaal op mn plaats en grotendeels gewent aan alles :D I like it here.
Hoe is het met jullie?
Afgelopen week weer veel meegemaakt. De laatste (tot september dan) Nederlandse groep was gearriveerd. Heel erg leuk en gezellig! Ben met deze groep meegedaan en kreeg ik de kans om te gaan abseilen

In het weekend slaap ikintotaal zo`n 4 uurtjes.. Het uitgaansleven is niceeeeee.. Natuurlijk ook leuke mensen ontmoet.
Mijn koelkast is na 1,5 weken terug!Mijn handyman maakt me altijdvrolijk, poeh! Na eindelijk 1 uur in slaap te zijn, werd er aangebeld(een bel, nog bijna erger dan in Breda). Geen 1x, neewanneerhij langs komt zalje het weten ook, wel 5x. Maar denk maar niet dat de koelkast het doet. I KNEW IT.. Zie je, heb ik er toch een beetje verstand van hè

BIG NEWS: IK BEN BRUIN. Waaaaat? HAHA ja hoor, Willemijntje is bruin, niet rood !! wuuuuuw

Mijn adres gegevens:
Adrian Studio Flats, Flat 04
Triq Sir Adrian Dingli
Sliema, SLM 10
MALTA
Ik kijk weer uit naar jullie reacties,
kusjes
Willemijnnnnnnnn
Ahhhhhhhhhhhhhhneeeeeeee nog erger dan in Breda :|
dat kan bijna niet ;p
heb echt medelijden met je!
btw; afgelopen donderdag ging de bel ook SNACHTS maar ben er lekker niet uitgegaan hor, ettertjes!
maar gelukkig vermaak je je naast al die 'erge' dingen ;D
Makkelijk om je adres te hebben,
nu kunnen we elkaar brieven schrijven!
(thank god for e mail)
Ik spreek/zie je snel weer :)
ciao bellaa!
xx
Handig dat je koelkast het nog niet doet zeg ..
laten we hopen dat de nieuwe koelkast het wel doet ha !
toen ik je gister zag, zag je er inderdaad bruin uit zeg!
als wy komen met de zomervakantie kan ik even echt kyken hoe bruin je wel niet bent hah !
kusjes,
Waarom denk je dat de handyman een stukke koelkast terug brengt??? Juist, kan ik nog 5x bellen of.......?
Groeten Klara
hi willemijn,
groeten vanuit een ook lekker warm tenerife, waar ik wel verkoold ben ipv bruin.
ik ga je binnenkort meer mailen
groet en geniet van deze once in a lifetime experience
Cees
Wij weten dat je genoeg spullen mee naar Malta hebt genomen. Jammer dat je niet NOG meer spullen mee kon nemen. Alles in je kamer (thuis) is in dozen gedaan, klaar voor de verhuizing, ook al duurt deze nog even. 25 dozen staan er, daarbij nog de grote losse spullen!! Wees blij dat je in Malta zit. Het is je gegund en dus lekker verder genieten!!!!!
xxxxxx (K)
Hee Willemijn,
Ben weer terug van studiereis, was echt super! Leuk om te lezen dat het goed met je gaat. Ga eens kijken of ik een kaartje kan sturen. Succes weer
xxxxxx maris