back in the Netherlands
Hola,
Hier mijn laatste berichtje op deze website. Ik ben weer terug in Nederland ! Wauw, wel even een hele grote verandering ;)
Ik heb een super gave tijd in Malta gehad, een ervaring die ik nooit zal vergeten en die ik zeker weten niet had willen missen !!
Toch bevalt Nederland ook weer goed & ik vind het erg leuk om vrienden & familie weer te zien!
Mensen waarmee ik deze maanden contact heb gehouden; helemaal top! Ikwaardeer hetzeer, dit heeft oa bijgedragen aan mijn leuke tijd in Malta! Thnq all !
Heb er nog wat foto's bijgezet van de vliegreis.. De andere staan op mn computer die nog steeds niet gemaakt is :(.. Wie weet volgen die later nog!
KUS!
Blij dat je weer terug bent:D
Willemijntje!
hoe is het met je??
ben je al weer een beetje in je ritme of nog te druk je plekje weer te vinden?
tot over een maandjee!!!! xxxx
He willemijn!
Fijn dat je weer terug bent en een superleuke tijd achter de rug hebt.
We praten zeker zaterdag bij in de tijd dat we niks te doen hebben.
Tot bij de Albert Heijn, zal wel weer even wennen voor je zijn ;)
Liefs x
Heee meis,
wat is die tijd toch ontzettend snel gegaan!! Wel weer fijn om terug te zijn! Dat zal wel weer totaal omschakelen zijn maar al snel zal je niet beter meer weten! :)
Tot snel!
schat, ik vond het jammer dat ik er niet bij kon zijn om je in ontvangst te nemen en dat ik je nu nog 3 maanden moet missen :( Maar jij kunt nu weer lekker koelie zijn en koeltas blijven in het koude Nederland dan hang ik nog even de Shenk uit hier in het warme zuiden (waar inmiddels een tropische depressie rondzweeft). Geniet er maar van om weer thuis te zijn!
liefs xx
AAHHH wat een avontuur was het he!! Ik moet toegeven dat ik het stiekem wel een beetje mis hoor! ;)
Het was TOP :D
xx
Verdorie, nou al thuis?!
nouja, begint het wennen aan Nederland, succes ermee ;) haha!
Kus,
Len